Meetings & Events

Ahenge, Konferenca dhe Evente te ndryshme

Sallat tona janë te pajisura me zërim, ndricim modern e kushte të tjera për organizimin e ahengjeve të ndryshme, trajnime, promovim librash, konferencat, dhe shumë organizime sipas nevojës tuaj. Zbukurimi i lokalit për evente realizohet varësisht kërkesave dhe dëshirës tuaj. Ne kujdesemi qe ju të ndiheni komod në ambientet tona.

 

Për rezervime dhe tjera pytje kontaktoni në:

  • Viber/Whats App: +377 44 39 49 99
  • Tel.: +381 (0) 290/327 048
  • E-Mail: info@hotel-bolero.com
  • Adressa: Rr. “Dëshmorët e Kombit”-Ferizaj
  •  Na ndiqni në instagram: https://www.instagram.com/hotelbolero/

Ju mirëpresim!