Hotel Rooms

Full Professional Service in Hotel Bolero Ferizaj

Kemi dhoma sipas kerkese dhe deshires tuaj,të paisuara me Tv digital, Wifi dhe klimatizim. Çmimet e dhomave janë nga 20 deri 35 Euro në të përfshijmë mëngjesin (Omlet, Sandvich, ujë natyral, kafe ose çaj)

Cuisine Speciale

Events

+