Dhoma dy Persona

Dhoma dy Persona

Nga 20 deri ne 35 €

Hotel Bolero ofron mundesi të ndryshme për ju: Dhoma, Restaurant, Kafiteri,Terasen dhe Salla për organizimin e eventeve të ndryshme.

Kemi dhoma sipas kerkese dhe deshires tuaj,të paisuara me Tv digital, Wifi dhe klimatizim. Çmimet e dhomave janë nga 20 deri 35 Euro në të përfshijmë mëngjesin (Omlet, Sandvich, ujë natyral, kafe ose çaj).

Restauranti ynë ofron ushqime tradicionale dhe specailitete evropiane të freskëta dhe të shijshme. Çka na veçon është menyja ditore, çdo ditë e ndryshme dhe e freskët, me çmim shumë të volitshëm.

Në Kafiteri keni mundësi të shijoni kafe prej baristave profesional dhe pije të ndryshme të rajonit. Të gjithë sportdashësit, do ta kenë mundësinë që në ambient të hapur t'i përcjellin live ndeshjet e të gjithë liges së Evropes dhe kampionëve në kualitet HD.

Në stinen e verës terasa është e hapur. Aty munde t’a shijoni pamjen e bukur të qytetit të Ferizajit dhe të regjionit.

Sallat tona janë te pajisura me zërim, ndricim modern e kushte të tjera për organizimin e ahengjeve të ndryshme, trajnime, promovim librash, konferencat, dhe shumë organizime sipas nevojës tuaj. Zbukurimi i lokalit për evente realizohet varësisht kërkesave dhe dëshirës tuaj. Ne kujdesemi qe ju të ndiheni komod në ambinetet tona.

Për rezervime dhe tjera pytje kontaktoni në:
  • Viber/Whats App: +377 44 39 49 99
  • Tel.: +381 (0) 290/327 048
  • E-Mail: info@hotel-bolero.com
  • Adressa: Rr. "Dëshmorët e Kombit"-Ferizaj
  • Na ndiqni në instagram: https://www.instagram.com/hotelbolero/

Related Events

+
+
+