Hotel Bolero Ferizaj

Hotel Bolero Ferizaj

Kombëtarja e Volejbollit të Kosovës në

Hotel Bolero

Në Hotel Bolero po qëndron Kombëtarja e Volejbollit të Kosovës, që do të luajnë për Kampionatin Botëror të Volejbollit, që do mbahet në Estoni.

Akomodim i rehatshëm, ushqimi i freskët dhe qdo shërbim tjetër janë në dispozicion për kombëtaren tonë. Ju urojmë suksese!

 
 

Related Events

+
+
+