Kombëtarja e Volejbollit të Kosovës ne Hotel Bolero Ferizaj

  • Home /
  • Events /
  • Kombëtarja e Volejbollit të Kosovës ne Hotel Bolero Ferizaj

Kombëtarja e Volejbollit të Kosovës ne Hotel Bolero Ferizaj

01-Jan-1970

Këto ditë në Hotel Bolero po qëndron Kombëtarja e Volejbollit të Kosovës, që do të luajnë për Kampionatin Botëror të Volejbollit, që do mbahet në Estoni.
Akomodim i rehatshëm, ushqimi i freskët dhe qdo shërbim tjetër janë në dispozicion për kombëtaren tonë.
Ju urojmë suksese!

Related Events

+