Our Specials

Online Reservation

Për rezervime dhe tjera pytje kontaktoni në: Viber/Whats App: +377 44 39 49 99 Tel.: +381 (0) 290/327 048 e-mail: info@hotel-bolero.com Adressa: Rr. "Dëshmorët e Kombit"-Ferizaj Na ndiqni në instagram: https://www.instagram.com/hotelbolero/


Conference Room

Sallat tona janë te pajisura me zërim, ndricim modern e kushte të tjera për organizimin e ahengjeve të ndryshme, trajnime, promovim librash, konferencat, dhe shumë organizime sipas nevojës tuaj. Zbukurimi i lokalit për evente realizohet varësisht kërkesave dhe dëshirës tuaj. Ne kujdesemi qe ju të ndiheni komod në ambinetet tona


Restaurant and Bar

Restauranti ynë ofron ushqime tradicionale dhe specailitete evropiane të freskëta dhe të shijshme. Çka na veçon është menyja ditore, çdo ditë e ndryshme dhe e freskët, me çmim shumë të volitshëm.


Hotel Rooms

Provides Full Professional Service in Hotel Bolero

Kemi dhoma sipas kerkese dhe deshires tuaj,të paisuara me Tv digital, Wifi dhe klimatizim. Çmimet e dhomave janë nga 20 deri 35 Euro në të përfshijmë mëngjesin (Omlet, Sandvich, ujë natyral, kafe ose çaj)

Gallery

Cuisine Speciale

Events

+